Küsimused mulle

27. veebruar 2014

Tervislik tuunikalalasanje



Vaja läheb:

1 pakk lasanjeplaate (250 g)
2 väikest karpi tuunikala õlis (a' 185 g)
200 g kodujuustu
5 dl piima
basiilikut
oreganot
soola
pipart
2 dl riivitud juustu

Määri vorm õliga.Aseta vormi põhja üks kiht lasanjeplaate.Selle peale lao tuunikala ja kodujuustu.Maitsesta basiiliku ning oreganoga.Lao nii veel kaks kihti .Kalla peale soola ja pipraga maitsestatud piim.Peale rsputa riivjuustu.Küpseta 175 kraadi juures 45 minutit.






 

Tegusad päevad

Tegemist on palju ja igav meil siin metsas ei ole.Suurem poiss on XXL nädalalõpul ja siis on minul ka natuke kergem.Lasteaia hommikul ei pea ma Stigi hommikul vara kaasa vedama vaid saan ta suure vennaga kodu jätta.Nii armas oli,kui kodu tagasi jõudsin,magasid mõlemad magusasti.Stig oli veel hästi venna külje alla ennast surunud,ühesõnaga laiutas täiega.
Nädalavahetusel käib meil siin suur puutegu.Minu isa tuleb oma masinatega kohale,mis on Stenile eriti meeltmööda.Siis kõnnib ta vanaisal sabas ja teeb tähtsat nägu.Mete on ka tavaliselt siis töö juures ja aitab kaasa.Rohkem aga kaunistab metsa oma kohalolekuga vist :D



 Meena on rohkem tubane.Korra käis ka metsas ära,aga ta on ses vallas üsna eluvõõras.Ronis esiteks üle künni,läbi paksu pori metsa poole,selle asemel,et kuiva heinamaad mööda minna.Siis surus metsa kõige rägastusemast kohast,kuigi tee koht oli olemas,kust sisse minna.Selline tunne,et eksib siinsamas kodu juures ära.
Lõpuks tuli tuppa,ülepea mudane ja hakkas oma Barbie DVD-si vaatama.
Täna on mul lapsehoidmispäev,Annabel on minu hoida,kuni tema emme arsti juures käib.Neil on jaanipäevaks oodata perelisa.Annabel saab oma pisikese õe.Katsun siis noori aidata ja ka kuidagi kasulik olla.
Sätingi minema,sest Stig ja Annabell on autos ja lasevad silma kinni.Viin nad kodu ja asume tegutsema.Täna on plaan teha tuunikala lasanjet.Teen ka eraldi postituse sellest lahjast toidust:)