Küsimused mulle

3. märts 2014

Lihtsalt mõtisklused

Istun siin ema juures arvutis,sest endal mul seal metsas korralikku netti ei ole.Telefoniga saan küll hädapärase tehtud,natuke isegi blogi,aga mitte korralikult.Levi on lihtsalt niivõrd halb siin Eestimaa äärepeal.Ja siis kiidavad mobiilifirmad,et leviga on kaetud kogu Eesti.Aga ega ikka ei ole küll.Öösel,kui külge keeran, tuleb sõnum,"Tere tulemast Lätti"....see pole ju normaalne.
Nii ma siis käingi hommikuti levi piirkonnas,kui lapsed koolis-lasteaias,et normaalselt arvutis olla saaks.Enda arvuti seisab mul kodus kotis ja ootab paremaid aegu.
Normaalsed tööinimesed on kõik tööl.Maja on siin vaikne.Minu lapsepõlvekodu.Tulen siia ikka veel,nagu oma koju.Teen kohvi,otsin kapist süüa,kasutan ema arvutit.Mõnus:)Stig laseb silma kinni minu venna 40 aastat vanal kushetil.

Mul on hea meel,et minu pereliikmetel töö on.Isa on üle 60-ne ja on enamasti eluaeg tööl käinud.Vahepeal oli töötu,aga otsis aktiivselt tööd ja ilma tööta ta olla ei saa.Ei ole selline,kes tahab niisama vedeledes elu mööda saata.Ei joo ta alkoholi,ei suitseta.See on hea.On mis ta muidu on...Ema on ametlikult pensionär,aga ka töötab,bussijuhina ja talle meeldib see töö.Peale tööd rabeleb ta ikka ka mitmel rindel.Minule on ta suureks abiks igas mõttes.Vend,minust paar aastat vanem,ka töötab juba pikka aega,metallitsehhis.Talle meeldib viina liiga palju võtta,mis on ainuke miinus tema juures.Muidu on ta selline muhe tüüp.Venna elukaaslane,naine ei saa õelda,kuna nad pole abielus ja siis ju pole tänapäeval kombeks  "vennanaine " õelda,on ka pikaajaline töötaja. Ja on ka oma tööga rahul.See ongi minu arust põhiline.
Minu kohta seda õelda ei saa.Mina olen oma elus väga vähe tööl käinud.Põhi aeg ikka lapsehoolduspuhkusel oldud.Tulevikus see vast ka muutub,sest laste arv on mul nüüd arvatavasti täis ja kui Stig kolmeseks saab,äkki tahan tööle siis juba minna:)Kaks aastat aega veel nautida kodusolemise aega.
Täna on selline päev,kus mul mingeid plaane ei ole.Eks näis mis päev toob.Eile sai hullu peaga suur kausitäis vahvlitainast tehtud.Küpsetasin umbes 5 tundi vahvleid.Tükk aega ei taha enam vahvliraudu näha.Otsisin netis  "Lihtsate vahvlite " retsepti ja kuna see oli ainult ühe munaga retsept,siis otsusatsin kuuekordistada retsepti.Sai natuke üle pingutatud.

 
 
Ülearu neid muidugi ei olnud.Järjest söödi köik ära,aga vahvliküpsetaja oli aeglane.Võisin rahulikult muude asjadega tegeleda vahepeal,kui vahvel küpses.


Isegi lapse sain aega välja viia.Tema jäi kiirelt magama,kuni pimedani.Siis pidin lihtsalt üles ajama,et sauna minna.Otse sauna ukse taha sõitsin Stigi käruga ja unepealt laps sauna.Aga ei tulnud piiksugi,väga rahul oli asjade käiguga.
Mina sain ka eile sauna,ise sai ju kõetud,eks sellepärast.Muidu ma tavaliselt minna ei viitsi,nii laisk olen.
Meeldivat nädala algust Teile!