Küsimused mulle

29. märts 2014

Linnaskäik

Üle pika aja sai jälle kodust välja, linna.Suursündmus ikkagi. Tõusma pidin vara laupäeva kohta.Oleks pidanud nii või naa, sest Stig on varane, olgu siis nädalapäev või nädalavahetus.Temale see ei loe. Tegin kiirelt kodused toimetused ära...söök, kuivad mähkmed, kraanikauss tühjaks.Lapsed jäid kõik kodu, suuremad pidid ennast ise hoidma, väiksem jäi suure venna vastutusele.Ja nagu alati, tegi Stig ka number kaks häda Jaskarile, mis sest, et hommikul vara ta seda juba tegi. Ja nii see on alati olnud.Tema juba hoolitseb selle eest, et Jaskaril ka midagi teha oleks.Saab kenasti hakkama ka muidugi.

Mis siis linna asja oli? Pereautol oli vaja ülevaatus teha.Pole juba ammu ise ülevaatusel käinud, sestap võtsin ema kaasa.Tal üks hea koht, kus auto üle näidata.33 eurot on tänapäeval ülevaatuse hind, keda huvitab.

Siis sai ka korraga hulgim pakke Smart Posti viidud.Oi kuidas ma vihkan seda Eesti Posti.Aga mida sa teed.Maakohas ju pole võimalust valida. Hinnad on ikka paki saatmistel nii utoopiliseks aetud, et täitsa kiruma võtab.Näiteks Quinny Zapi saatmine maksis Eesti Posti standard pakina natuke üle 4 euro ja sealsamas pisikene pakike riideesemega maksab kindlalt 3.07 eurot.Kus see loogika siin on? Ja kui see jama kõik veel kroonidesse ümber arvestada, mida muidugi närvide säästmiseks mõtet teha pole,siis karju ainult appi :D
Riiete müümine ühe kaupa ei tasu ostjatel ära. Mõtekam on osta ühelt pakkujalt suurem hulk, see leevendaks kõrget saatmiskulu.Nii on lood, sain südamelt ära, ei muutu niikuinii midagi.

Siis sai veel läbi hüpatud vanast heast kauplusest Magaziin. Nimelt viimane kord kui seal käisin, leidsin talvesaapad Stigile, millele pidi aga allahindlus kohe-kohe tulema. Andsin oma numbri ja lubati helistada, kui hind alla lastakse.Vahepeal olin haiglas, kui saabaste hind langenud oli ja järgi paluti tulla. Täna siis oli lõpuks võimalus. Ja jumal tänatud, leidsin omale kaua ihaldatud vihmaveetünni ka samast poest:) 200 liitrine,koos kaane ja kraaniga,hinnaks 25 eurot. Oli poes ainuke ja viimane:)

"Käi jala" projekti aretasin ka täna natuke. Mitte küll eriti palju võrreldes eilsega, aga sammulugeja näitab momendil 4,17 km., 7588 sammu (4007 aeroobset), 174 kcl.

Jalutuskäigult koju jõudes ootas mind jahmatav pilt. Jaskar oli oma auto välja ajanud ja enamvähem kogu hoovi juppe ja tavaari  täis tõstnud. Aga ise oli ta ülirahul, las uurib siis, kuidas ja millest üks auto tehtud on :D Äkki jääb külge ka midagi.


Saapad 8.90 , kombe eelmisest korrast 13 eurot.


Meie tänane päev nägi välja nii:)
Üks praegune kõva sõna ja hitt "selfie" ka...
Oi kuidas ma klõpsisin, et mingi enamvähemgi pilt kätte saada. Kõrval autojuht vist vaatas, et mingi "hull" eneseimetleja.Aga tahaks ju ka popp olla.Huuli prunditama ei hakanud:D

Nii, mina lähen nüüd õhtusööki tegema.Järjekordselt teen väga maitsvat lõhelasanjet.Retsepti leiad siit,kui huvi tekkis.