Küsimused mulle

3. aprill 2014

Nipid myToys.de-st tellimisel



Paljud on kindlasti tuttavad Saksa e-poega myToys ja kindlasti ka palju tellimusi teinud, sest seal on hea valik igasugu vajalikku lastele. Ka hea hinna võib leida, kui otsida. Saatmine kipub ainult kallis olema, 13.95 €, mis on ikka eestlase jaoks arvestatav summa. Annan mõned nipid, kuidas natuke raha säästa.

Mina teen nii tavaliselt, et registreerin hot.ee-sse uue konto suvalise emaili aadressiga. Siis teen uue registreerimise myToys.de-s sellesama uue emailiga ja seda siis mõne oma lapse nimega ja väljale Adresszusatz:...kirjutan c/o (ja enda nime) näit: c/o Mari Maasikas.
Et sooduskoodi saada, tuleks näiteks google otsingusse sisestada : myToys gutschein. Momendil on kehtiva 10 €-se soodustuse saamiseks esmase tellija sooduskood: 10MYNATCTTDN. See sisestada väljale Sie haben einen Gutschein? ..............Sellega olete juba 10 € võitnud. Tellimuse kinnitamisel küsitakse teilt veel, kas soovite sooduspakkumisi ja muud pahna, sellega saate veel 3 € alla, kui teete linnukese õigesse kohta.

Enne, kui läksin Saksamaale elama, tegelesin päris aktiivselt myToys´i tellimustega, vahendasin soovijatele ühesõnaga. Oli väga lahe ja huvitav aeg. Väga usaldusväärne pood ja pretensioonid lahendati alati positiivselt, kui probleeme oli kaubaga.

Täna tegin üle pika-pika aja tellimuse. Tuli lihtsalt nii ahvatlev pakkumine postkasti ja vaja ka just sellist asja.
Lastele kiik. See on selle nädala superpakkumine!
Lõppkokkuvöttes tuli kiigu hinnaks koos kohaletoimetamisega 61.44 €. Pole paha minuarust:D


Loodan, et sain päris algajatele tellijatele natukene abiks olla.



Lahe sõber mul:)

Vahva teoga sai mu sõber eile hakkama. Vähe sellest, et ta päev aega mulle helistas ja mu "peldikupoti" mõõte tahtis, oli tal külla tulles mulle ka vahva üllatus. Mõõte oli vaja uue prill-laua jaoks, mille Mete oma "laia tagumikuga" puruks istus:D Ta on meil peres küll kõige peenem ja kiitsakam, aga prill-laua suutis puruks istuda. Nali-naljaks.Aga nüüd on meil uus ja mugav "Relax WC-sits".Paigladamisel oli Stig suureks abiks, tegi seal tähtsat nägu ja ulatas riistu kätte:)

Üllatusest nüüd...
Kujutate te ette, et üks meesterahvas viitsib oma pead vaevata naiste kreemipotsikutega tutvudes ja lausa osta neid. Aga eks on ju kõigile teada, kuidas mul tselluliit vohab ja et mul selliste toodete vastu nõrkus on. Ju tahtis mulle rõõmu valmistada, mis ka õnnestus. Tõigi siis mulle kaasa Kräuterhof´i tselluliidivastase dushigeeli ja seerumi. Lisaks veel Himalaya jalahoolduskreemi ja nahkavärskendava kurgi seebi.Rõõm oli suur, ütlesin isegi siira "aitäh".See tuli tõesti südamest mul. Niisama ma ikka tänu ei avalda, selline "külm ja tuim" nagu ma olen.







Kuigi õhtu oli mul kiire ja tihe, unistasin ainult voodisse saamisest, võtsin ennast kokku ja proovisin dushigeeli ja seerumi ära. Dushigeeli kulus hästi vähe ja selles on imepisikesed koorivad terakesed. Niiskele nahale masseerides hakkas see kohe vahutama ja lõhn oli imeline. Meenutas Barbarissi klaaskommide lõhna. Tegu aga aloe vera ja sidruniheinaga. Väga meeldis. Seerum oli sama lõhnaga ja määrima pidi probleemseid kohti. Imendus väga kiiresti, isegi liiga. Vöib-olla kuiva naha pärast. Oli tahtmine aga jälle seerumit võtta ja määrida, tunne oli, nagu pole piisavalt. Aga et tegu seerumiga, siis hoidsin ennast tagasi. Pärast oli selline kuumatunne, natuke isegi ebameeldiv. Aga nii see pidigi olema.
Jalakreemini ja seebini eile ei jõudnud, täna vast.

Hea on omada sellist sõpra, kes käib sinu eest tegemas mitte just minu huvialasse jäävaid oste...nagu prill-laud jm. tehnilised ebahuvitavad asjad. 

P.S.
Eilsest Meena telefonikõnest issile...
Lasteaiast jõudes oli Meena väga ülevas meeleolus ja tal oli kindlalt meeles, et issile helistamine on kohe ees. Valisin numbri ja issi oli kohe otsas telefonil. Aga Meena vaeseke on saksa keele unustanud. Sai issi jutust kõik aru, aga vastas ainult ja ainult eesti keeles. Kurb on selle asja juures see, et issi ei saanud sõnagi lapsest aru. Ja Meena rääkis palju. Kujutan ette, kui kurb see issi jaoks oli.