Küsimused mulle

16. aprill 2014

Palju värsket õhku

Teist päeva on väljas palju tegutsemist olnud, eriti täna. Ja terviski on tagasi, palju värsket õhku ja liikumist ja majaümbrus muutub järjest kaunimaks ja õdusamaks. Valmistume nädalalõpuks, lubati ju + 18 kraadi sooja. Äkki õnnestub midagi grillidagi ja väike istumine teha pereringis.
Eile sai isegi vihmaga väljas toimetatud. Liivakast sai kokku ja kiigu jalad maasse valatud. Enne õhtut saabus veel mõnus pehme liiv liivakasti jaoks, mille pärast tekkis segi väike tüli, kuigi nüüd on laste päralt kaks liivakasti. Täna vedasime batuudi pööningult alla ja panime nii mööda minnes kokku. Võrkaeda sai ehitatud, et lapsed tiikide äärde ei saaks vabalt kõndida. Vaja veel hulga võrku juurde osta, et kõik mulgud kenasti kinni saaks. Ja arvake ära, tänu kellele see kõik tehtud on? Ikka ja jälle on kõik tööd tehtud tänu meie pere suurele abilisele. Mida me küll ilma temata teeksime. Isegi väike jume on tänu väljasviibimisele peal. Stig on ka üks õnnelik laps, kes saab suurema osa päevast õues olla, kas siis magades vöi mängides. Väga mõnus on tal siin võrreldes ikka Saksamaaga. Teistest lastest ei hakka rääkimagi. Absoluutselt õige otsus oli kodu tagasi tulek. Meil on tohutult armas koht siin.
Stig liiva ootel

Esimene kiigukatsetus
Jõukohane ülesanne Meenale

Ettevalmistused munadepühaks

Hakkab looma
Esimesed batuudilised

Örnalt võib juba kiikuda

Mete on õnnelik

Nojah...ma ka rahul:)
Munadepüha kohta Saksamaal ka paar sõna. Vaheaeg kestab munadepüha ajal Saksamaal kaks nädalat. Puud kaunistatakse koduaedades plastikmunadega ja juba tükk aega enne munadepühi. Lapsed saavad kinke nagu jõulude aeg. Aeda peidetakse laste jaoks maiustuste korvikesi ja maiustusi, mida siis lapsed otsima peavad. Poed on muidugi kõike teematilist täis juba enne munadepühi..