Küsimused mulle

18. mai 2014

Eksperiment nõgeseleotisega

Mõttes on olnud juba pikka aega üks nõgeseleotise kuur juustele teha, et neid natukene turgutada. Aias leiab nõgeseid igal nurgal ja miks mitte siis üks loputusvedelik  kodustes vahendistest teha ja veel uskumatum oleks, kui see ka midagi kasu toob.

Nõgeseleotis aitab ka hästi lehetäide vastu :D Infoks!

Nõgeseleotis: Võta 4-5 peotäit värskeid või kuivatatud nõgeseid, aseta viie liitri külma veega pliidile ja lase aeglaselt keema tõusta. Lase tõmmata, kuni vedelik on jahtunud. Pese selle veega pea. (Võid eelnevalt teha juustele munakollasemaski.)



NOTD 18052014

Kaua tehtud, kaunikene. Olen täna päev aega vahelduva eduga maniküüri ja pediküüri teinud, niipalju kui see majapidamise kõrvalt võimalik on olnud. Alati on nii, et kui laki küüntele saan, on kindlasti vaja midagi teha ja lakk saab jälle kannatada ja kogu asi on vussis. Täna olen enamvähem suutnud hoida nii, et kõik tundub kontrolli all olevat ja seda Jaskari abiga. Tema majandab sel ajal Stigiga, kui mul lakk kuivab.

Sten ainult pahandas, et miks tema muru niitma peab ja mina ainult ilutsevat. Küsisin siis, kas ta tahab, et ma kole välja näeks. Sten mõtles ja kohe tuli kiirelt "EI". Nii et las ma siis ilutsen ka vahest:D





Draama

Täna on kõik normaalne olnud, ei mingit draamat ja draamakuninganna võib rahus magama jääda. Meil on üle pika aja jälle "täis maja".

Mete ja Sten jõudsid just kodu, 00.30, surmväsinult. Käisid Loodusmaja rahvaga Kurgjal. Eks hommikul kuuleb muljeid, täna neil jutuks jaksu ei olnud.

Kuna õhtu oli rahulik, siis kasutasin aega magamiseks. Õues oleks tööd küll ja küll teha, aga laiskus on ikka nii kallal, et otsustasin voodi kasuks. Stig oli sama meelt ja nii me õhtukese maha magasime. Homme katsume siis midagi kasulikku ka teha, kuigi ilm pidi jube kuum tulema. Kui kuum, siis kuum, peab lihtsalt päevitused selga ajama ja kui ei aita, siis tiiki hüppama. Kui ikka ei aita, siis toas on ikka hea jahe koht, eriti magamistoas.

Kõht meeletult koriseb. Kaks päeva on juba hernesuppi söödud, kopp täitsa ees juba. Vägisi on tunne juba, et hernesuppi enam kunagi ei tee. Praegu tahaks makaroni salatit, mida hommikul kohe tegema hakkan. Oh kui hea, on mille nimel hommikul jälle ärgata. Head ööd!