Küsimused mulle

21. mai 2014

Millega tegeleb üks kodune inimene

Väike uinak tehtud ja minust maha jäi voodisse selline vaatepilt:

Riburadapidi tulid kõik, kes kohal olid, minu kaissu ja tegime ühise lõunauinaku. Vihma sadas ja mis siin muud targemat ikka teha on. Nüüd ma poetasin ennast laste vahelt välja ja võin natuke internetti "nautida".

Lähen oma eile alusatud postitusega edasi, kus pooleli jäin. EMT mast eilsest saati ei töödanud ja minul null internetti seepäras kuni täna pealelõunani. Karm on küll ilma netita elada siin metsakolkas.

Ema mul täna kurtis (eile siis), et mida need inimesed küll teevad, kellel on täiskasvanud lapsed ja kes tööl ei käi. No mina kohe sain aru, kelle kapsaaed see kivi nüüd lendas. Minu ikka ka natuke, kuigi mul pisike laps.Tema ei pidavat küll ilma tööta saama ja siis on nende kodutööde ka natuke teisiti. Peab ju planeerima, mida palju ja kunas teha, et ikka palgatöö ja kodune majapidamine kenasti tehtud oleks. Kodusel inimesed käib see asi natuke teisiti. Kulged siin hommikuotsa uimaselt, teed natuke siit, natuke sealt ja juskui aega küll, aga kõik lõpuks tegemata või ei viitsi seda teha ja teist - aega ju küll, saab ju homme ka teha. Ja nii ta siin kodus läheb. Mõne kriitilisem asi tuleb vahest isegi sunduslikult teha. Nagu minul täna näiteks muruniitmisega. Lihtsalt kedagi peale minu ei olnud, aga koht, kus meil üks metsaveotraktor parkimas käib, oli vaja ära niita. Ja täna oli see hea võimalus, mida pidin mina kasutama.
Kummikud on omadega täitsa p-s sellepärast, jalad sain õnneks veega puhtaks.

Enne niitmist


Pärast niitmist
Muruga on meil siin üldse see aasta meeletu jama, muudkui kasvab ja niitmist vajavat pinda on ka nii-nii palju, et paha hakkab täitsa. Ühest otsast lõpetame, teisest tuleb alustada. Ümberringi on kõigil murutraktorid, meie sellist luksust lubada endale ei saa.

Minu päevatöö, võib isegi õelda elutöö:)
Hommikul esimese tööna tegin oma ehtelaekad korda. Tööks seda nimetada tegelikult ei saagi, see oli rohkem selline hobikorras koristamine. Avastasin nii mõnedki unustuse hõlma vajunud ehted, mida katsun jõudumööda kandma hakata.

Need on ülejäägid, mis karpidesse enam ei mahtunud.
Aktuaalne on praegu ka Stigi potitreening ja ma olen sellest juba nii tüdinenud. Olen peaaegu nädal juba harjutanud ja tulemusi ei ole. Ei tea, millal tal see klõps ära käib ja ta aru hakkab saama, mida ma temalt ootan :D

Ja nii need päevad siin mööduvad. Homme teen ühe tuulutamispäeva.