Küsimused mulle

11. juuni 2014

OOTD 11062014






Lihtsalt tänane lihtne outfit, millega kodust väljas käisin. Ei midagi stiilset, lihtsalt mugav riietus ja jalasääred olid ka kenasti varjatud, et putukate söödud kublad välja ei paistaks:)

Jooksvad teemad

Käisin järjekordselt toimetulekutoetust tegemas. Ikka veel ei maksta meile peretoetusi ja selline tunne on, et ei hakatagi maksma. Olen käinud ise kohal Pensioniametis ja uurinud, kaugel asjad on, aga nemad ei saavat midagi teha, asjaamine olevat kord juba välisriikidega aeganõudev. Ja niisama ei saavat nad maksma hakata, sest neil olevat niigi palju kohtuasju käimas ülemaksmiste pärast. Nojah, peame vallavaesed edasi olema. Loodetavasti saavad need asjad kunagi korda. Avalduse esitasin peretoetuste  ja vanemahüvitise saamiseks 27. detsember 2013 :D

Laupäevane Kirbuturul käik on küll igati asjaks läinud. Sealt saadud raha eest sain Kihnu reisi viiele inimesele ära maksta - 78 eurot ja täna korralikult süüa osta, nii umbes 60 euro eest. Kihnu reis lükkus muideks 8. juulile, mis mulle sobib. Mul on vaja aega, 16. juuni olekski kuidagi liiga äkki tulnud ja see ajab mu stressi jälle. Nii et väike ajavaru on väga hea, siis on aega atra seada:)

Söök sai ostetud ikka nii, et kapist pikka aega midagi võtta oleks, millest süüa teha. Paras kombineerimine on see elu, aga mulle meeldib, eriti kui kenasti välja veame:) Nüüd on vaja vaadata, kuidas arved enne toimetulekutoetuse laekumist makstud saaks, sest tähtajad on ennem, kui toetuse laekumine. Pean oma säästuarvet puistama jällegi. Hea, et on kuskilt võtta hädakorral.

Tahaks veel Kirbuturgu ka minna, arvatavasti siis juba Pärnusse. Ainuke probleem on sel nädalavahetusel lapsehoidjaga. Kõigil on omad tegemised ja kaasa võtta Stig on paras risk. Üsna ulmeline:) Temal oleks kindlasti lõbus, aga minul mitte. No vaatame, mõned päevad on veel aega otsust langetada.

Nüüd peaks koduriided selga ajama ja minema välja vaatama, äkki saab mõne peenrakese umbrohust puhtaks ja põllul oleks veel vaja maasikad läbi kõblata ja üldsegi on mul veel 4-5 tühja vagu, mis kasvatavad umbrohtu momendil. Sinna võiks ju ka ometi midagi peale külvata. Lilleseemneid on mul veel küll selle tarvis. Aga viitsimist pole. Ja need pigasugused putukad on ka nii hirmsad väljas. Olen juba üleni kuplas ja võin ennast lolliks kratsida, kui hoo sisse saan. Kõnnin ringi nagu ei tea mis. Kodust välja saab ainult pika pükstega minna. Maaelu võlud. Tulge aga maale elama)