Küsimused mulle

18. juuli 2014

Hommikune kirumine

Olen täna hommikul varajane ja Nuias juba kell seitse. Oli paar asjatoimetust. Et Lillis juba pikemat aega postkontorit ei eksisteeri, siis oli vaja ka kiri 15 km kaugusele posti sõidutada, maal elamise võlud. Ootan siis postkontori avamist veel ekstra autos pool tundi ja ukse taga selgub, et postkontor ainult valitud päevadel kuus avatud. No siis jooksis mul küll juhe kokku. Krt, niigi sõida kirja pärast 15 km ja siis ka ebaõnn. Üldiselt olen järjekordades ja ootamistega väga kannatlik ja rahulik. Aga siis küll tegi kurjaks.Aega niigi vähe ja kiire päev ees.

Õnneks on Nuias ka postijaotuspunkt ja seal vahvad naised koos. Saab ka postmarke ja ümbrikuid, mida mulgi vaja oli. Miks ma küll kohe ei taibanud sinna minna. Ennegi seal käidud. Eriti kui suurem kogus pakke vaja saata oli, siis sai alati seal käidud. Igatahes sain oma kirja ära anda.

Ma saan aru, et puhkuste aeg. Aga miks Konsum siis ülepäeviti puhkuste ajal lahti ei ole. Miks nemad saavad tagada normaalse töö. Eesti Post ise riigifirma ja selge see, et hoitakse kokku igalt poolt ja teenust normaalselt kasutada ei saa.

Nojah, sain ära õelda, mis õelda oli :D