Küsimused mulle

14. august 2014

Väike unistus


Kõik, kes mind lähemalt teavad/tunnevad, on juba aru saanud, et olen suur Ikea fänn. Eriti nõudefänn. Ei pea isegi Ikea olema, armastan ilusaid nõusid ja igasugu köögipotsikuid. Ega ma neid eriti soetada enam ammu uba ei tohi, sest mul on neid niigi kuhjas juba, seega on praegu kanga teema aktuaalne.

Ikeaga seoses on mul praegult selline unistus, et kui ma sinna kunagi lähitulevikus sattuma peaks, ostan ma omale sealt sellised kangad. Kangastest lasen õmmelda oma laiale suletekile kaks komplekti voodipesu. Üks pool siis mustriline ja teine pool vastavalt siis kas peenetriibuline või laiema triibuga. Sma padjapüüridega. Lisaks veel kummiga voodilina.
ÅKERKULLA, 7,00 / m (laius 150 cm)


ROSMARIE, 7,00 / m (laius 150 cm)

SOFIA, peene triibuga, 7,00 / m (laius 150 cm)


SOFIA, laia triibuga, 7,00 / m (laius 150 cm)


BERTA RUTA, peeneruuduline, 7,00 / m (laius 150 cm)
Berta Ruta sobiks teseks pooleks Rosmarie kangale. See on üks alternatiiv. Eks see veel täpselt selgub.
 
Kuna mina vaatasin kangaid Saksa Ikea lehelt, siis Soomega võrreldes on ikka hinnvahe päris suur. Soome kasuks:) Saksa Ikeasse ma kohe kindlasti ei satu. Võimalik on kas Soome või Vilnius. Leedu Ikeas on käibel litid ja see on juba omaette hinnapoliitika seal -  1 LTL (Leedu litt) = 0.29 EUR. ÅKERKULLA kanga meetri hinnaks Leedus oleks ca. 5,80 / m , Soomes 5,99 / m ja Saksas tervelt 7,00 / m.
 
Vilniuse Ikea asukoht, Vikingų 1,
LT - 02182 Vilnius
Järgi on proovitud navisse selle aadressi sisse löömine, aga mida navi üles ei leia, on Vilniuse Ikea. Seda tänavat pole olemas Vilniuses navi andmetel. Võib - olla nii uus tänav ja navi kaardid lihtsalt uuendamata. See eest on Vilniuse Ikeast võetud tootekataloogis hoopis teine aadress koos kaardiga. Seda mul praegu käepärast ei ole, aga lisan selle info siia esimesel võimalusel.
 
Kas on keegi lähemalt kursis Vilniuse Ikea asukohaga?   
 
 
Lisan IKEA Leedu kataloogist saadud aadressi koos kaardiga...