Küsimused mulle

18. august 2014

Minu köök

Söögilaud

Strateegiline osa
Selline näeb välja meie põhiline koosolemise koht, kus teen süüa ja käib ka teleka vaatamine. Ekstra elutuba meil ei ole ruumikitsikuse pärast. Hea, et köök suur on, kompenseerib natukenegi ruumipuudust:) Ühes nurgas on veel puupliit ka, aga see on üks koledamaid kohti ja pildivalgust ei kannata. Pliit ise on superhea. Saab alati kiirelt sooja, kui jahe on.

Unistus täitus

Seoses minu Ikea kanga unistusega tahaks õelda aitäh minu eksile, kes luges minu blogi ja ilmus eile minu ukse taha suure Ikea kotiga, kus oli kolme sorti minu unistuste kangast. Ta vist teeks kõik minu jaoks. Oli veel enne laeva väljumist Ikeast läbi jooksnud ja kui ta kirjeldas seda kanga ostu süsteemi seal Ikeas, siis ta lausa ületas ennast. Seal peab ise lõikama, mõõtma ja siis kaaluma veel ja õiged koodid sisestama, et jupp kangast kätte saada. Ja sealjuures pabistama, et laevast maha ei jääks.



Nüüd on mul igatahes ühele komplektile riie olemas, teisele on veel vaja peenetriibulist kangast. Kangas ise on tegelikult üsna paks, 100% puuvill. Ei teagi, kuidas see tegelikult voodipesuks sobib. No midagi ikka saab.

Ise ma olen täna jällegi Pärnus kirbuturul. Meil kodus oli ilm ilus hommikul, aga poole Pärnu tee peal oli korralik padukas ja nüüd ka ikka padukas, väike vahe ja jälle vihmasabin. Loigud igal pool ja ega vist asja täna müügist ei saa. Imetamispadja olen saanud müüa. No vaatame...