Küsimused mulle

15. september 2014

Kuhu me siis jäime?

Kui ma siin oma vahepeal tehtud pilte vaatan, siis viimane kord sai räägitud võlgadest ja et neile tegin lõpu. Siiamaani veel igatahes kahetsenud ei ole. Süda on väga rahul tehtud otsusega ja olen vaatamata suurtele väljaminekutele päris rõõmus:)

Vannitoaga on ka nüüd ühel pool ja sellest on mul ka ausaltõeldes sama hea meel, kui võlakoormast vabanemisest. Läks küll üsna kalliks, aga eks iga korralik töömees teab oma väärtust. Kui kõik julgeks küsida väärilist tasu oma töö eest, oleks Eestis hoopis teised palgad :D Ja põhiline, et töö on korralik ja saame vannituppa sooja sisse. Praegu küll peame temperatuuri veel madala hoidma, kuni põrand tasapisi kuivab. Nädal tuleb vähemalt nii toimida ja siis võib tasapisi soojemaks keerata.

Selline "roosa" laik meie sinises vannitoas nüüd


Kartuliga olen ka selleks aastaks ühel pool. Ja tänu suurele abile minu eksi poolt jällegi. Ta võttis lausa südame asjaks, et enne kui ta Soome tagasi sõidab, saaks mu kartuli keldrisse. Ja nii juhtuski. Jällegi üks suur töö seljataga. Jääb ainult söömise vaev:D




Selja sain ka enamvähem töökorda. Käisin isegi küla peal abis kartult võtmas ja aina paremaks läheb tervis. Täna kõõlusin juba õunapuude otsas ja korjasin õunu kastidesse. Kui ilmad külmad, hea õunakooki küpsetada ja äkki saab jõulude aeg ka oma õuntega maiustada:) Õunasaak on meie talus sel aastal võrratu. Laiali on jagatud päris palju õunu ja jagada on veel küll ja küll.



                      










Lisaksin ka pilte, aga kodus ma seda teha kahjuks ei saa. Arvuti lihtsalt ei lae pilte ära. Kuna arvutile tehti uus install, siis oli vaja enne tööle asumist ühtteist juurde installida. Sellega sai ta küll hakkama ja muidu töötab ka vaikselt ja kord on ikka täitsa majas. Täiesti asja ette kulutus jällegi.

Homme naistearstile ülevaatusele ja eks jagan teiega ka oma käiku.