Küsimused mulle

6. detsember 2014

Pärlid jõululaadalt

Pean kohe eraldi postituse tegema jõululaadast, mis toimus sealsamas kuusekaunistamise ürituse raames. Või siis kuusekaunistamine jõululaada raames. Kuidas keegi soovib:D

Vahva oli. Sai palju suheldud, nähtud, ahetatud, ohetatud. Sellised käsitöölaadad on mulle alati meeldinud. On ikka andekaid, ettevõtlikke ja usinaid inimesi. Oma kätega suudetakse nii palju ilu teha:)

Hakkame siis otsast pihta. Alustasime raamatuletiga. Seal sai päris kaua aega veedetud ja huvitavamad raamatud jätsin meelde, et omale soetada, kui kunagi võimalik on.
.
Kindel favoriit, mille omanikuks ma saada tahan, on "Maja ABC" ja siis veel ports lasteraamatuid. Raamatud oleks alati teretulnud. Malluka raamatut kahjuks polnud, oleks ka pilgu peale visanud:)

Kaugelt nägime, et ka Janne on kohal oma imearmsate vaipadega ja läksime oma käega lausa katsuma. Põrandale sellist vaipa panna küll ei raatsiks. Temal on ka muud käsitööd, millega saate tutvuda siin.



Vahva "tissipadi"
Järgmisena uurisime Juta Räägeli vilditud käsitööd.

Vilditud saunamüts kõrvadega
Edasi aga väga lahedad käsitsi tehtud ehted...


Kus me pikemalt peatusime ja asja uurisime, olid tüdrukute pihikseelikud. Ja muidugi kõike muud ilusat käsitööd. Tegijaks meie oma valla inimene Inge Tõnisson. Facebooki lehele saad siit.

Meie südamed olid võidetud





Nende pihikseelikutega oli nii, et suuremad suurused ei pidanud enam nii armsad olemaja mitte nii nunnud välja nägema, kui näiteks 98 suurus. Meie lastele oleks aga vaja suuruseid nii 122 - 134 vahemikus. Suveüritusteks väga armas kleidike. Pihikpüksid ju ka tegelikult lahedad ja kõik siinsamas oma linnas meil saadaval.

Edasi vaadake ise kõike seda toredust!




Juustuvahvlid

Helkurid

Tatrajahust piparkoogid

Kreeka-, ja metsapähklid koos sobiva purustajaga

Meie oma küla mees pakkus puidust tooteid ja füüsali moosi

Palju sorte shokolaadi

Merje viib koju küüslaugushokolaadi
 Edasi tuleb minu endise töökoha toodang super heade hindadega ja huvitavate lahendustega...
Kes soovib sellise hinnaga tooli?
Järgnevast tahan pikemalt kirjutada. See on hea lahendus õunamahlale. Lased kuuma mahla vastavatesse kotidesse, mida saab kaubandusest. Viid keldrisse ja talvel tood mahla, asetad vastavasse kasti ja muudkui lased kraanist. On õhukindlalt ja säilib seega pikalt, pole hirmu, et mahl käärima läheb. Pudelitega mässamine tundub selle lahenduse kõrval täitsa mõttetu.

Tootja Kase Furniture OÜ...




Jupp lauda, auk sees ja suudab hoida veinipudelit! Ja 1 eurot tükk:)


 Kas ei ole andekaid inimesi? On!

Palju, palju jõulukuuski

Tehtud. Ettevalmistusaeg oli pikk. Idee oli hea. Nüüd sai see siis teostatud ja 3. koht külale kätte võidetud! Aitäh kõigile abilistele ja suure töö tegijatele:)

Meil Merjega oli täna au Lilli küla eest väljas olla. Enne oli vaja mudugi kuusk teiste seast välja valida, mis läks päris kiiresti. Ega valikut palju enam ei olnud ja oleme valikuga rahul. Oli täpselt paras ja saime kõik ehted külge panna, mis meile kaasa meisterdatud oli, ca. 60 ringis arvatavasti.)

Meie imestuseks olid kõik kuused juba ehtitud, kui meie oma kuusega lõpuks kohale jõudsime. Olime küll etteantud kellaajast piisavalt varem kohal. Ei tea. Nii me siis kahekesi ehtisime. Paar ehtijat lisandus õnneks veel, seltsis ikka lõbusam. Kokku oli 13 osalejat ehk siis 13 omanäolist kuuske. Kõik olid väga andekalt välja mõeldud, ideid igale maitsele. Vaadake ise:

Meie oma valikuga. Kohe läheb tööks:)
Lastead, meie suured konkurendid. Idee ka üsna sarnane:)




Kasetohukaunistused - ühtlasi korjas ka kõik paremad tiitlid




Väga lahe kuusk jällegi, mulgiteemaline.




Karksi-Nuia kuuse mini variant.

Selle oleksime kohe koju kaasa võtnud. Ka üks lemmikuid:)






Meie "lemmik"
 
 
Nüüd siis galerii meie kuusest, lähemalt ja kaugemalt. Kas pole vahva?
 









Lilli küla "autahvel"

Päris armas

Tarbijate Ühistu 10 eurone kinkekaart, purk mett ja diplom. Meie töö on tehtud:D
Meie kohalikud nobedad näpud