Küsimused mulle

12. detsember 2014

Livu veepark - küsimused



Et kõik ikka kenasti sujuks, siis peaksin endale mõned asjad enne suurt ettevõtmist selgeks tegema.
Mul tekkis hulga küsimusi:

1. Kas piletid saab ka kohapeal osta, või tuleb seda teha läbi interneti siin ja broneerimine oleks hädavajalik?  Püüdsin seda teha, sisestasin juba ka kaardi andmed, et makset sooritada, kuid siis lõi ette kogusumma ja kui ma nupule "Pay" vajutasin, küsis taas kaardi andmeid. Arusaamatu? Miskit seal ei toimi või teen mina midagi valesti?

2. Nagu ma aru sain, siis piletid "kogu päevaks" hõlmavad aega 12:00 - 17:00?

3. Siin reisikirjelduses tuleb välja, et Jurmalasse sisenedes pean lunastama Jurmalasse sissesõidu pileti? Kogemused, arvamused?

4. Veeparki sisnemeisel saab iga külastaja käekella meenutava rihma, millel on rahalimiit? Seletaks keegi teadja äkki lähemalt? 43 EUR-i virtuaalkrediiti on võimalik vist sellele rihmale laadida, et rahaga sebimist ei oleks?

5. Kas pileteid lunastades küsitakse ka ID-kaarti, et vanus kindlaks teha?

6. kuidas on auto parkimisega? Majal parkla, tasuline, tasuta?

7. Söök, jook? Nagu ma aru saan, siis päris mitu söögikohta on kohapeal (hinnakiri siin ) ja isegi veebaar. Kas midagi võib endal ka kaasas olla? Kas on mingi konkreetne söögikoht, mida soovitate?

8. Riietus? Kas võib ka bikiinidega olla, või on kohustuslik trikoo:D Kas hommikumantel oleks vajalik, leiaks kasutust?  Stig - kas temal peab ujumismähe olema, kätised( kindlasti)? Kas kohapealt saab ka vajadusel ujumismähet osta?

9. Sünnipäevalastele tundub ka midagi "ekstra" olevat. Soodsam pilet?

Kui on veel midagi, mida peaks teadma, laske aga julgesti tulla. Eriti lastega seoses. Ootan põnevusega!

Mina olen otsustanud

Nüüdseks on otsus langetatud, kuupäevad paigas, koosseis koos. Mina oma peas olen valmis minema Livu veeparki, aga nagu ma siin postituses kunagi kirjutasin, kuidas jõuluhullust vältida ja tegin ka juba mõned ettevalmistused paberi osas, siis täna sai paber lõplikult täidetud ja lastele ka oma valik jäetud. Ma väga loodan, et nad saavad Jõulumehe pakkumistest lõpuni aru ja valivad selle "õige" välja (Livu loomulikult)!



Mina ei kõssa midagi. Kui valivad Lottemaa, lähme - ise teavad!:D Valik on nende ja Livu neist kõige kulukam (piletid ca. 100 eurot kogu meie pere). Mina olen igatahes põnevil. Ja tänan kõiki kaasamõtlejaid!

Peaasi, et lapsed kõik terved püsiksid selleks ajaks. Reis on plaanitud 18. detsembri  peale, siis on ka ühtlasi Meena 6. aasta sünnipäev ja äkki saame Meena pileti veel soodsama hinnaga (5 aastase taksiga), kuigi selle peale eriti panustada ei tasu.

Haigustega on nii, et Sten on momendil küll haige. Öö läbi oksendas ja hommikul kurtis kõhuvalu. Palavikku ei olnud, aga praegu puhkab ta ennast raskest ööst välja. Kuulsin, kuidas ta ikka ja jälle oksendas. Tavaliselt peale esimest oksendamist hakkab parem ja sellega asi piirdub, aga no temal tuli küll kuidagi tihti ja palju seda okset ja ilma lõputa. nüüd on pikem vahe sees ja loodame, et on ühel pool. Natukene taastumist ja puhkust ja läheb edasi jälle. Järgmisel neljapäeval peavad kõik terved kui purikad olema ja oma päeva nautima. Kujutan ette, kuidas nad rõõmustavad:) Mete eriti!

Mete on viimasel ajal spordiga järjest rohkem sinasõbraks saanud. Järjest saadetakse teda võistlustele. Tänagi on tal koolivaba päev ja läks Viljandisse rahvastepalli võistlustele. Õhtul oli ta väga õhinal ja ootas niiväga hommikut. Natukene tähtsamad asjad momendil peale võistluste on talle veel Loom bandsid (heegelkummid). Ma eile õhtul lugesin natukene nende kohta ja päris hirmuäratavaid lugusid on - alustades allergiaga ja lõpetades vähi ja sigivushäiretega. Väga asjakohased arklid on Perejalaps.ee-s ja ohtlikest mänguasjdest on hea artikkel siin.

Nüüd ma siis ei teagi, kuidas toimida. Praegu heegeldab ta sõbrannalt saadud käevõru kummidega ja ta on nii vaimustuses. Tal on neid ainult käputäis ja tema sooviks on kiiremas korras "vähemalt" üks stardikomplekt saada. Eile sobras ta eBays ringi, aga laitsin tal selle idee maha. Hiinast kas tulevad liiga kaua ja päritolu on kahtlane, Saksast on postikulu liiga kõrge. Tegin talle ettepaneku meie oma poest vaadata ja siis saab ühtlasi ka nuusutada. Kui ikka haisevad mürgiselt, mina ei luba osta. Aga tundub, et see on tal mingi järjekordne kinnisidee ja niisama lihtsalt ta alla ei anna. Nii nende poppide asjadega on. Kõigil on ja minul peab ka olema.

Kui juba jutt laste peale läks, võtame siis kaks veel läbi - Meena ja Stigi.

Meena oli eile jälle sõiduvees ja teleka ees oma favoriiti fännamas - Aulet. Eesti Tippmodellist käib jutt. Nädalavahetusel külamajas oli Aulel kohe kindlasti üks fänn, kes ümber tema tiirles - Meena. Ja bussis olevat a Meena korra Aule kõrval istuda saanud. See oli Meena jutt. Kas see nii ka oli, ma ei tea. Ja kui eile välja hääletamiseks läks, olid meie lapsed kindlal teadmisel, et Aule see olla ei tohi, tema peab jääma. Jäigi, meie rõõmuks. Reklaami pauside ajal loomulikul lõi Meena ennast jälle üles, küsis kontsakingad ja hakkas mööda tube traavima, omal huuled kärtspunaseks võõbatud. Ma siis püüdsin pildistada teda, mis käib ka ju modellitöö juurde, aga Meenal püsivust ei olnud, andis pildile püüda. Poseerimist peab ta veel harjutama:D

Aule
Aule pisikene fänn:D

Ja minu imestuseks soovis Mete ka üht paari kontsakingi. Pani jalga ja tegi ka paar tiiru. Ega Stig halvem ei olnud, väga edukalt "uisutas" kontsadega edasi:)



Nii meil see eilne õhtu jälle möödus modellisaate säras. Muideks, Stig oli täna esimest ööd ilma mähkmeta. Päevad mööduvad tal kõik kuivalt, vahel küll mähkmega, vahel ilma. Kui ma tal mähkme all hoian, saan natukene vabamalt võtta, eriti "number kaks" häda korral. Selle tahab ta ikka püksi teha ja siis on hea, kui ikka mähe all on. Muidu on ikka päris näotu.

Tal on oma taktika selle kakamisega. Nii kui vaikus majas on ja ma kuulen Steni toa ukse kinnipanekut, on selge, et Stigil on kurjad plaanid - kakamine. Ja ikka alati otsib ta ühe vaiksema nurga, kus oma tegu toime panna. Kui mina kohale jõuan, on tavaliselt hilja ja puhas mähe jälle lihtsalt täis lastud. Aga kui kakaga ühel pool, lippab ilma mähkmeta ja kõik pissid teeb potti. Ise küll väga ei küsi - vahest nii moka otsast mainib, aga kui mina ta potile panen, on piss kohe tulemas. Pool võitu on igatahes käes:)

Oligi laias laastus kõik, mida mul praegu õelda oli:D