Küsimused mulle

19. veebruar 2015

Miks ma ei suuda otsustada?

Usute või ei usu, aga täna oli üks täiesti minu päev. Viisin lapsed aeda ja põrutasin Viljandi poole. Asja nagu otseselt ei olnudki, aga kuna mul ikka veel vaba raha on ja ma kohe ei saa, kui selline olukord on, siis pidin minema natukene ringi vaatama.

Tegelikult oli mul juba üks ammune unistus, mille tahtsin täna kindlasti ellu viia. Nimelt pidin ma juba eelmisel aastal omale tahvelarvuti ostma. Mul oli juba teada, milline ja oli isegi emt internetipoes ostukorvis see aparaat, kui sain ootamatult Saksamaa advokaadilt 700€- se lõpparve ei millegi eest. Tulemust nagu ei olnud, ainult arved olid alati suured.

Loomulikult prioriteet number 1 oli arve tasuda, tahvelarvuti pidi ootama. Tänasin õnne, et ei suutnud nii kiirelt otsustada ja arve jõudis enne, kui raha hakkama oleksin pannud. Vahest on kasu ka suutmatusest otsustada. Maksin suure vihaga arve ära ja õnneks sai see jama sellega ka lõpu.

Täna ja üldse viimased päevad, on saanud tahvelarvuti aga jälle aktuaalseks teemaks. Peas ma muidugi olen 100 x juba plussid ja miinused endaga läbi arutanud. Kedagi teist ju ei ole, kellega asju arutada. Kaisa käest palusin ka valiku tegemisel abi, kuigi eelmisel aastal oli minu kindel soov Samsung Galaxy Tab S. Kaisa soovitas Galaxy Tab 4- ja.

No ja selle meeletu sooviga ma linna poole sõitsingi, et oma silma ja käega need tahvlid üle vaadata. Ja et ma selline otsustusvõimetu juba olen, siis teepeal panin spontaaselt omale juuksurise aja kirja, et natukene aega võita. Lohutuseks või nii. Lasin juukseid pesta ja otsi käpida, 10€- ga sai ots lahti tehtud. Ise ma muidugi muudkui sisendasin endale kogu aeg, kui ära ma tegelikult olen teeninud juuksuri külastuse. Jube küll mu elu ju. Ja kui ma juba kohapeal olin, lasin kulmud ka korrigeerida ja värvida, aega mul ju oli. Esmest korda sain ka kulmude vahatamst tunda. Eemaldati kõik udemed, mis kulmude läheduses vohasid. 6€ läks mul see lõbu maksma. Aga ma olin selle ära ka ju teeninud:D

Ja oligi aeg sealmaal, et sättisin sammud EMT-sse. Tegin poes tiiru, seisin vitriini ees, vaagisin ja kaalusin ja kõndisin minema. Viskasin veel teistele pakkujatele ka pilgu peale ja viskasin selle hullu plaani peast välja. Liiga suur samm ikkagi minu jaoks. Ja hulga raha.

Jätkub...