Küsimused mulle

2. märts 2015

Draamakuninganna

Eile ma võtsin siis Meena ette, et talle natukene oma nägemust jalgratta teemal tutvustada. No et tema jalgratas on nüüd müüdud ja ma saadan selle täna hommikul ära teisele lapsele. Et kisa ennetada, katsusin ma kohe kiirelt ka talle selgitada, et talle on ette nähtud uus ratas. Olin ise juba enne segsasti kodutöö ära teinud ja ratta välja valinud.

Meena tahtis seda muidugi näha. Hakkasin siis rääkima, et uus ratas on suurem ja selline armas kiivi värvi. Oli ju plaanitud osta sel korral ratas, mis sobiks hiljem ka Stigile. Roheline oleks ideaalne olnud, selline neutraalne ja Meenale ka sobinud sõita. Aga looda sa. KuiMeena ratast nägi, oli esimene asi, et see ju poiste ratas. No eks ta kirjelduses oli ka poistele ette nähtud, aga Meena ju lugeda ei oska. Ma ei tea, kust ta seda võttis?:D


No ja siis hakkas tulema, et tema eelmine ratas on temale ikka nii kallis, et mina ei tohi seda teisele lapsele saata. Ikkagi tema esimene ratas, millel tal abirattaid enam vaja ei läinud jne. No täitsa ulus ja marutas. Mina veel lootsin, et meil on mõnus sobralik ja rahulik õhtu. Aga ei. Magama mineku ajaks oli ta õnneks juba rahuldavas tujus.

Hommikul pidime tavalisest varem tõusma, et ratas õigeks ajaks bussi peale viia. Ainuvõimalik saatmisviis, mis ei maksa hingehinda. Imelikul kombel oli mul ülestõusmise hetkest südames jube raske tunne. Ei, mul ei olnud rattast nii kahju loobuda, kui Meenal. Vahest mõnda asja on küll raske müüa, aga seekord oli mu süda rahul. Sellest raskustunne olla ei saanud. Saime ikkagi 85€ uue ratta fondi ja Meena oli selle rattaga kena kaks aastat ringi vuranud ilma probleemideta.

Meena müüdud ratas


Kui olime juba bussi ootamas, muutus rinnus valu järjest hullemaks, süda kippus pahaks. Olin päris kindel, et kui asjad aetud ja lapsed lasteaias, lähen pereqrsti juurde muret kurtma. Mine tea, äkki saan infarkti või insuldi. Aga lapsed ära antud, andis valu järgi ja asusin oma tavapärastele toimetustele. Koju jõudes asusin kohe tegutsema, ei võtnud õue riideidki seljast. Palju asju sain korda aetud, ei mingit probleemi. Siis aga hakkas jälle imelikult raske tunne. Märk kindlasti, et on vaja natukene aega maha võtta ja puhata. Seda ma nüüd teen siin...

Hakkasin siis otsast pihta selle ratta teemaga tegelema. Vaja ju ühele poole saada asjaga. Meena täitsa ilma sõiduvahendita praegu. Ta ikka iga päev tegi tiiru.

Ja mis selgus minu üllatuseks. Mytoys ei saadagi Eestisse nii suurt ratast (20"). Eelmise ratta tellisime Saksamaal ja ma polnudki kursis sellega. Meena issit ei tahtnud ka tülitada, et ratas tema juurde tellida. Hiljem vaja ju see Eestisse nii või naa transportida ja see võtaks meie autos tohutu ruumi.

Hakkasin Eesti internetipoodidest otsima ja esimene otsingu tulemus andis uued lootused. Lastekaup.eu. Transport isegi tasuta. Ja mul ei jäänud muud üle, kui siiski roosa ratta kasuks otsustada. Ei saa ju last nii piinata, et ta peab poiste rattaga ringi sõitma. Las ta siis olla nii. Jääb üle loota, et ratas teenib Meenat mitu head aastat ja kõik on lõppkokkuvõttes rõõmsad ja rahul. Draamakuninganna sai oma tahtmise:)


Ja ehk ma ikka ei saa infarkti veel:D

DIY: edc by esprit teksad


Mulle tohutult meeldib Esprit'i riiete juures nende pisikene punase sildiga logo riietel. Mul on päris mitu maika laadset toppi ja üks sai neist nii ribadeks käidud, et pidin raske südame ta oma garderoobist lihtsalt minema viskama. Enne aga harutasin ma pisikese punase KÕIGE ilusama ja armsama detaili topilt maha. Täna tuunisin aga oma lemmikpükse ja logo leidis omale uue auväärse koha. New Yorkeri teksastest said Esprit by edc teksad:D Mis teha, kui originaale osta ei jõua ja polegi osta nii ägedaid:)