Küsimused mulle

8. märts 2015

Finaal

Täna peaks olema see päev, kui toimub "pidulik" üleandimine. Oleks eile juba olnud, aga kuna ehitus oli ikka väga mahukas, siis lihtsalt ei jõutud. Kuigi ehitusmehed on kogu aeg tublisti ja professionaalselt tööd teinud. Tööde jaotus ja korraldus oli tasemel. Kõigil oli oma ülesanne ja tiimitöö oli laitmatu. Õhtul hilja, kui meie kõik juba voodites olime, andis Karola veel viimase lihvi ja lisas lõpptulemusesse oma naiselikku kätt.

Ma räägin, nagu ma teaks, mis üleval toimub. Aga ei tea. Meil on keelatud vaatama ja piiluma minna ja me peame sellest kinni. Ootame kannatlikult. Kõik omal ajal:)

Kohvipaus, natuke veel tööd ja ongi valmis

Plaanide muutus

Meie plaanid jalgrattaga lendasid kõik uppi. Millised olid plaanid, saate lugeda siit. Helistati meile ükspäev ja teatati lastekaup.eu- st, et ratas, mida me soovime, on tellimisega ja tarnitakse umbes aprilli keskel. See jääb meile natukene kaugekas. Pakuti asemel 40€ kallimat ratast, mis pidi neil laos olemas olema. Aga 40€ on suur raha, seega mõningase järelemõtlemise ajaga otsustasin siiski loobuda.

Hakkasin siis uuesti otsast peale Eesti interneti pode uurima. Avastasin, et ka mommibeebi.ee müüb sama ratast. Tegin neile päringu ja vastus sama. Ratas tuleb tellida tehasest ja see võtab aega. Aga...pakuti alternatiivi. Samat ratast, mis lastekaup.eu, aga 10%- list allahindlusega. See teeb 36,99€ ja ratta hinnaks meile oleks 332.91€. Pole paha. Nüüd ootame, kui esimesest poest raha tagasi kantakse, et saaksime uuest kohast juba uue telimuse teha. Lisaks on valida ka tooni vahel - kas roosa või lilla. Selised lood rattaga. Ei ole ni lihtne see asi, et valida kauba välja, maksad ära ja jääd rõõmsalt ootama:D

Kas lilla....

...või roosa?