Küsimused mulle

7. aprill 2015

Natukene pättust

See postitus on mõeldud eBayst tellijatele ja eriti neile, kes midagi väga saada tahavad sealt, aga oksjonil kipub rebimiseks minema. Mina kasutan sellist programmijuppi, mis pakub minu eest ja automaatselt. Panen ainult piirhinna paika, mida ma olen asja eest nõus maksma ja ootan oksjoni lõppu. Saksamaal kasutasin ma seda programmi tihti, Eestis pole veel kasutanud. Täna aga hakkab üks oksjon lõppema, millest ma natukene huvitatud olen ja seega tuletasin selle programmi nime mälusopist meelde ja tõmbasin ta omale arvutisse taas. Eks näis. Mina panin oma parameetrid paika ja nüüd siis ootan ja vaatan, mis saama hakkab. Kui asi liiva jookseb, siis silmi peast ei nuta.

Pragrammi nimi on Biet-O-Matic ja tõmmata saab teda siit. Ma ei tea, kas seda saab kasutada ka eBay.com lehel. Mina olen saksa eBay kasutaja ja seal saab sellega edukalt tegutseda. Eks ta natukene eetika vastane ole ja natukene ebaausate võtetega tegutsemine, aga vahest tuleb "paha" olla:D


Salapärane kiri

Nagu paljud juba aru saanud on, siis osalen ka sel aastal "Teeme ära" projektis. Sama, mis eelmiselgi aastal. Siis oli mul eriti seikluste rohke aeg. Seda saab meenutada siin.

Kuna eelmine aasta läks mul "Teeme ära" stardipakiga natukene nihusti, siis sel aastal olin seda hoolikam, targem ja kiirem. Varakult registreerisin oma talgud ära ja pakk sai ka tellitud. Nüüdseks on see mul käes.




Loomulikult tappis mind uudishimu, et mis seal sees siis on. Iseenesest mõistetavalt töökindaid (erinevad suurused), esmaabi komplektike, juhuks, kui keegi näpu veriseks teeb või nii...peotäis lutsukaid, tudengi eine (selle pistsin kohe nahka), eestikeelne ajakiri "National Geographic" (dets. 2012), Seesam kindlustuse kaelarätik, ajaleht "Talguline" ja erinevaid trükiseid veel. Ja kasti põhjas oli kiri suures ümbrikus.


Olen põnevil. Edasi räägime 2. mai õhtul, kui teeääred puhtad ja kõhud talgusuppi täis:D