Küsimused mulle

26. juuli 2015

Sekkaris

Mitte küll päris ametlikus, aga kohas, kuhu tuuakse riideid, jalanõusid, mööblit, nõusid jne. ja tulu nende müügist läheb kirikule. Vat sellisesse kohta viis meid täna tee, täiesti spontaalselt, vihje peale.

Algul oli plaan, et võtan kaasa vaid Meena, siis olin nõus ka Mete võtma. Kui Stig sellest kuulis, oli ta nii õnnetu ja nurus ka kaasa ja kui Stigile hoidjat koju vaja ei läinud, no miks mitte siis ka Sten kaasa võtta. Nii ma siis kogu pesakonnaga riskisin minna. Et ma ei teadnud täpselt, mis mind ees ootab, siis riskisin. Seda ma aimasin, et ega seal kaup riiulites ei ole, et lapsed midagi maha ja segi tõmbama hakkavad. Kujutasin ette, et lastega tüli olla ei tohiks.

Asja pluss oli selles, et kui midagi sobivat leian, siis saab kohe kohapeal proovida lapsele ja pole huupi ostmist.

Pererahvas oli sõbralik ja Meena asus minuga kohe asju uurima. Mete, tema kirtsutas nina, et tema teiste kantud asju ei soovi. Stenile polnud seal midagi. Võib - olla oleks olnud ka, aga seal oli virnade viisi kaste ja siis oleks pidanud neid põhjalikud inventeerima hakkama. Aga Stig muutus üsna pea rahutuks ja pressis aga muudkui õue. Viskasin üsna pinnapealselt pilgu peale, valisin mõned asjad ja ega pikalt ei olnudki. Lõime arve kokku ja jätsin sinna 25€ kogu meie välja valitud asjade eest ja olime rahul.
Koguduse hoone
Meena sai mõned seelikud, jope ja mantli, Esprit k/s saapad. Stig sai "karupüksid" ja ühe pikavarrukaga pluusi. Mina sain põlle ja mõned pluusid - topid. Kõige väärtuslikum leid oli tugitooli moodi voodi, mis leidis omale kohe koha üleval tüdrukute toas, et hea ja mugav oleks dvd - sid vaadata.

Põll perenaisele:)

Stocker pikavarrukaga pluus

Esprit top
Kapp Ahl dzemper

Polarn O. Pyret seelik
Reserved seelik Meenale, tulevikuks
Seelik, top või kleit - kuidas soovite:)
Noname jope Meenale

H&M lukuga mantel Meenale


"Karupüksid" Stigile
Kui Mallukas oma ühes postituses kunagi Muhu mustri motiividega kott - tooli näitas, siis oli mul kohe tahtmine meile ka sellist soetada. Miinuseks oli kallis hind ja liiga hele värv. Aga oleks väga mõnus asi olnud meil teleka ees. Igatahes sinna see unistus jäi.

Tänasest leiust ei osanud ma isegi mitte unistada. Ideaalne mõnulemise tool, kuhu mahub hea tahtmise korral isegi kahekesi. Värv ideaalne - pruun. Seljatugi reguleeritav. Saab teha nii tugitooliks kui magamisasemeks.



Kaks imeilusat patja sain ka, mida pepu alla pehmenduseks panna. Sobivad meie pesukorvi peale.