Küsimused mulle

23. august 2015

Plaanid muutusid

Kahjuks on jah nii, et meie sõit lükkub tänaselt õhtult homse ennelõuna peale. Põhjus halenaljakas - autol ei ole kehtivat ülevaatust. Hommikul on esimene asi isal auto üle näidata ja siis on minek.

Mõnes mõttes on päris mõnus praegu veel kodus konutada. Pärnusse ma täna ei riskinud minna. Eks õiget tahtmist ka ei olnud ja Meena niiväga palus, et ma ei läheks. Ja ega see raha nii tähtis ei olegi. Meil on reisiks piisavalt vahendeid ja eks Meena ja Stigi suhtes ole õiglasem ka, et ma pole kaks päeva järjest kodust ära. Lapsed ju nii hirmsasti vajavad mind:D

Olen täna tohutult jõudnud kodus ära teha. Laste voodipesud on pestud, toad koristatud, nõusid on jooksvalt kogu aeg pestud, söök on valmis, kasvuhooned kastetud. Kui ma oleks päeva Pärnus olnud, oleks see kõik tegematta jäänud või oleksin uneajast seda pidanud tegema. Nüüd on igatahes hea tunne, saun ka veel kõeb ja saame tänase öö veel oma voodites magada. Meena igatahes on asjade käiguga rahul.


Kui ma kartult puhastasin ja aknast välja vaatasin, siis Meena nii rahulolevalt külvas mulle midagi lillepeenrasse. Küsis veel, kas ta tohib mu seemnetagavaradest seemneid võtta. Mul on neid niipalju, et polnud küsimustki, kas tohib või mitte. Hea on vaadata, kui lapsed tegutsevad nii pühendunult millegagi.

Meena tegeleb aiandusega
Liivakookide tegemine on käsil

Täna korjasin esimest korda põllu pealt kurki. Palju ma ei saanud, aga ühe 1,5 liitrise purgi siiski. Algus on tehtud. Tänutäheks kastsin ka korralikult neid. Kui koju tulen, saab jälle teha.


Vaatame, mis homne päev toob:)