Küsimused mulle

13. november 2015

Minu käsi ei tõuse...

Sain just äsja advendikalendri valmistamisega ühelepoole ja nüüd võtsin käsile järgmise asja lahendamise. Selgub aga, et ülesanne ei olegi nii lihtne, kui algul tundus.


Nimelt on meil Metega juba päris ammuilma kokku lepitud, et tema saabuval sünnipäeval viin ma teda kinno. Kui me tavaliselt oleme seda teinud ema/tütre päevana, siis sel aastal otsustasime, et ta kutsub oma mõned paremad semud ka kaasa. Mina siis ostan neile piletid ja popcorni, tema valib filmi, korjan nad peale, viin kinno ja pärast toimetan kõik koju. Pole ju keeruline ja lastel mõnus vaheldus koos lõbusalt aega veeta.

Nüüd aga probleemi juurde. Mete pole mingi tavaline tüdruk. Printsessid, nukud, seelikud ja igasugu tilu-lilu pole tema pärusmaa. Jalgpall, püksid, sport ja pange nüüd tähele...ÕUDUSfilmid pakuvad talle pinget. Nii ta siisnädala sees valiski filmi välja..."Kannibalid". Minu palved see mõte sinnapaika jätta vilja ei kandnud. Ma selgitasin, et ta peaks ikka sõpradega ka natukene arvestama, eiti nende vanematega. Kas nende vanemad on nõus, et nende laps sellist õudust ilmtingimata vaatama peaks.

Niipalju infot jõudis minuni, et sõbrad olid tema valikuga nõus olnud. Täna ma siis raske südamega hakkasin piletitega tegelema. Minu üllatuseks seda filmi ma Apollo kavast ei leia...Noh et pileteid osta. Õnneks.

Aga kui kava vaadata, siis pole seal ka midagi rõõmustavat. "Tapa oma sõbrad" kõlab veel jubedamalt. "Hotell Transilvaania 2" ei huvitanud Metet ja Bondi filmi kohta ei oska ma midagi arvata. Mul on probleem ühesõnaga:(