Küsimused mulle

20. november 2015

Pinge hakkab langema

Oh kui mõnus on peale väsitavat päeva oma voodisse pugeda ja teada, et hommikul ei ole kuhugile kiiret ja tõusma ei pea kella peale.

Tänane päev oli üldsegi kuidagi mõnus. Üks pikaajaline projekt sai täna enamvähem kokku võetud. Homme veel üks pisike töö, ülehomme teine ja saab arved ära klaaritud. Ja mis põhiline, meie elamisse on  nüüd kolm ilusat ja sooja tuba lisandunud. Mis võiks veel parem olla.

Lapsed olid ka lasteiast kodus ja see tähendas mulle täiesti stressivaba päeva. Ma ei pidanud oma päeva tükeldama, et pidevalt kuhugile sõita ja oma aega planeerida. Olime lihtsalt mõnusalt kodus ja kogu lugu. Sain heegeldada ja remondiga tegeleda ja õhtul rahus ennast teatriks valmis sättida.

Teatrist natukene pikemalt, sest asi on seda väärt.

Mul õnnestus tänu imelisele Kaile saada teatripiletid esietendusele "Pervert juhuse tahtel", kus tema kallis abikaasa peaosa mängis. Ok, oligi monoetendus ja väga hästi mängitud muuseas. Ma naersin isegi siis, kui naerukohta ei olnud, sest ma ei saanud aru, kuidas sai nii tõsiseks jääda sellist perverdi juttu suust välja ajades. Super õhtu oli ja elamus missugune. Lisaks veel väga mõttega tükk. Väga julge abikaasa on Kail igatahes peaks mainima, ei murdunud kordagi.

Keskel Andres Oja, paremal Kai Oja
Foto: sotsiaalmeediast



Soovitan kõigil minna seda etendust vaatama, sest see on täpselt see, mida me oma halli novembrikuusse vajama, natukene meelelahutust.

Meeli käis kontrolletendusel ja mida tema sellest tükist arvab, saate lugeda siit.

Millega täpselt tegu, kus etendused toimuvad, palju piletid maksavad, selle info ma kopeerisin Just Meelelahutuse FB-i lehelt...


PERVERT JUHUSE TAHTEL

Autor: Andrew Goffman
Tõlkija: Triin Sinissaar 
Kunstnik: Marion Undusk
Laval: Andres Oja

Kui oma vanemate lahutusega leppida püüdev varateismeline poiss leiab riidekapist isa salajase pornokassettide kogu, näib talle, et viimaks ometi on tema ees avanenud laegas kõigi universumi saladustega. Aastate möödudes selgub aga paraku, et videotest kätteõpitud ootused ja käitumismustrid ei paku vastuseid noore mehe elu põhiküsimustele, näiteks kuidas luua toimivat suhet tõelise naisega.

„Pervert juhuse tahtel" on avameelne monokomöödia sellest, kuidas poisist kasvab mees.

Etendused:
20.nov – Viljandi Gümnaasiumi aula
24.nov – Rannu Rahvamaja
26.nov – Kärdla Kultuurikeskus
27.nov – Haapsalu Kultuurikeskuse rõdusaal
28.nov – Põltsamaa Kultuurikeskus
2.dets – Räpina Aianduskooli saal
11.dets – Abja Kultuurimaja
14.jaan – Kilingi-Nõmme Klubi
15.jaan – Kuressaare Linnateater
19.jaan – Rõuge Rahvamaja
21.jaan – Türi Kultuurikeskus
22.jaan – Aruküla Rahvamaja
26.jaan – Värska Kultuurikeskus
27.jaan – Vändra Kultuurimaja
28.jaan – Avinurme Kultuurikeskus

Algus kõikjal kell 19
Etenduse kestvus ca 80 min ilma vaheajata

Etendus on soovitatav alates 16. eluaastast

Pilet 12€ etenduse päeval ja 9€ eelmüügis Piletilevis (Kuressaare etenduse piletid on müügil ka Piletimaailmas)


Cherry kaudu on võimalik pilet lunastada -30% odavamalt. Pakkumist vaata siit.

Soovin kõigile ilusat nädalavahetust ja kui meie peres oodatakse juba suure "uhaaga" lund, siis mina küll veel lund ei igatse. Eks ikka ohutuse pärast. Siis on ju vaja hakata mõtlema rehvivahetuse peale.