Küsimused mulle

17. veebruar 2016

Kolmas tööpäev

No nii. Eile õhtu oli päris närvesööv ja täiskuu on ka väljas. Mina igatahes magama jääda ei saanud ja öö jäi päris lühikeseks. Lugesin teie ohtralt jäetud kommentaare, mis olid kõik väga asjalikud ja igati abiks, et ma saaksin asjad selgeks mõelda ja enda jaoks ainuõige otsuse teha. Tänu sellele jäi öö ikka väga lühikeseks. Lootsin, et hommik on õhtust targem ja mingil ajal olin ikka uinunud ka.

Hommikuti olen ma 5:20 üleval, et saaks rahulikult kõige toime, enne kui kodust välja astume. Nüüd on enamvähem paigas, millal see kõige optimaalsem aeg on, et õigel ajal tööle jõuda, rahulikult, ilma kiirustamata, ilma liigse stressita. Lapsed on tnu sellele rahulikud, et ma ei kiirusta.

Tööle sõites ma muudkui vaagisin ja kaalusin. Püüdsin panna oma peas paika nii plussid kui miinused. Miinuseid sain imevähe, vaid palk saigi miinuseks. Ülejäänu mulle meeldib.  Kohale jõudes puistasin ma oma südant esimesele ettejuhtuvale inimesele ja tema soovitas siiski oma murega otsese ülemuse poole pöörduda, mida ma ka tegin. Tema peab omakorda oma ülemusega rääkima, kes on momendil aga tõvega kodus. Allkirja veel andma ei pidanud lepingule, nii et asi ootab arutamist.

Tööpäev möödus jällegi õppides. Iga päev saan midagi uut teada ja püüan ka praktilisi asju teha nagu faksi saatmine näiteks. Naised on kõik sõbralikud ja abivalmis, ajavad mõnusat "mõla", suuremas osas saksa keeles. No väga kodune tunne on armsatatud keelekeskkonnas. Mida veel tahta:)

Peale tööd kohtasin peaukse juures tuttavaid nägusid, kellel jätkus vaid kiidusõnu tööandja aadressil. Parim tööpakkuja linnas pidavat olema:) Väga tore.

Lapsed on üleootuste tublid olnud. Just need lapsed, kes lõunast juba kodus ja peavad õhtuni ise toime tulema. Nad on rahul. Saavad täielikus rahus õppida, oma huvidega tegeleda, telekat vaadata ja söögi saavad ka ise kätte. Jaskar on meil kütmisega tegelenud, Sten hoolitseb, et nõud pestud on ja Mete on niisama ilus:D Keegi ühes kommentaaris mainis ära, et lastele on ka tähtis, kui emme ikka tööl käib ja tal on 100% õigus. Lapsed on väga uhked selle üle, mis pole mitte vähe oluline.

Messengeri vahendusel olen ka ikka toetavaid sõnumeid saanud. Reaalse pakkumise sain ka küüdi osas, millega ühinen juba homme. Eks näis, pisike kokkuhoid ikka. Aitäh kõigile, kes võtsid vaevaks kaasa mõelda ja peale oma murede ka minu muredega veel kursis olla ja nendega tegeleda.