Küsimused mulle

23. juuli 2016

Haltuurat tegemas

Käimas on taas Nava Lava ja nagu juba aastatega välja on kujunenud, oleme me sellel üritusel käinud pannkooke küpsetamas. Mitmendat korda, ei suuda ma meenutada enam. Mulle meeldib Nava. Seal on kuidagi rahulik ja see üritus nii sobib sinna pärapõrgusse metsade vahele. Lapsed tulevad ka alati hea meelega kaasa ja aastatega on neist mulle suured abilised saanud. Mete on abiks olnud juba mitmendat aastat. Sel aastal tegi Meena "käe valgeks" arvutamises. Oli väga püüdlik inimestele raha tagastamisega.

Väikese Lilli küla kohta oli väljas peale minu veel üks pannkoogiküpsetamis tiim, aga ma ei saanud käed rüpes kodu ka istuma jääda. Meil on rahaga üsna kriitiline ja iga sent on teretulnud. Mitte et ma nüüd pankrotis oleks, aga tahaks oma unistusi jupi kaupa täitma hakata.

Täna on juba 23. kuupäev ja ma pole veel isegi oma palka puutunud, mis laekus 10-ndal. Päris hea saavutus ju. Homme peaks tulema pottsepp, et esmaspäeval alustada pliidi lammutamisega. Esmaspäeval pean ma Espaki minema pliidi ust ja pliidi äärerauda ostma. Tegin juba luuret ka ja viisin ennast umbkaudsete hindadega kurssi, et oma kulutusi teada. Pliidi äärerauda sobivat ei olnud, selle pidin tellima.
Uks sai valitud selline, hinnaks tervelt 300 eurot.


Esmaspäeval on pangas aeg kinni pandud laenuläbirääkimistele. Ega ma sealt palju ei looda, aga ma võin ära kuulata, mida neil mulle pakkuda on. Olen juba maininud, et intressideks üle 1000 euro ma ei raatsi küll kulutada. Selle rahaga saan ma palju asju korda aetud.

Köögimööbli vallas olen ma ka palju targemaks juba saanud. Ma tean, mida ma tahan. Üks stiilinäide siin näiteks....

Allikas Ikea
Sain ühte kööki ka lähemalt uurida, jagati näpunäited, mis võiks olla, mis peaks olema jne. Väga huvitav teema praegust minu jaoks. Uurin igalpool, kus külas käin, põhjalikult kööke. Õnneks on mul sel nädalal võimalus olnud juba kolme kööki külastada ja ennast inspireerida lasta, et miline võiks olla ja milline kohe mitte mingil juhul üks köök olla ei tohiks. Olen nõus väga heldelt oma unistuste kööki investeerima. Aga mitte intresside näol, seda mitte. Tühja ma maksta ei kavatse.

Homme siis veel üks pannkoogi küpsetus päev ja uus ja huvitav nädal võib alata. On väsitav, aga tööl puhkan. Seal mul jooksu peal ei ole, saan nõrkemiseni istuda ja paberitööga tegeleda.