Küsimused mulle

30. juuni 2017

Edeneme

Jälle üks päev möödas ja päev meie suursõidule lähemale. Eilsega saime jälle päris palju asju lahendatud.

Stig käis juuksuris. Andsin ta juuksurile üle, seletasin lahti, mida me soovime ja ootasime ise ooteruumis. Kuna tal on päris palju pööriseid, siis igasuguseid soenguid talle tellida ei saa. Põhiline soov oli, et kukal ja kõrvad saaks karvadest puhtaks pügatud, pealt mõni pikem karv, et saaks vahaga natuke modelleerida ja noh ühesõnaga üks ilus poisi pea. Stig pidas ennast väga eeskujulikult üleval, piiksu ka ei tulnud. Ta on ikkagi suur mees juba, titt ta enam igatahes ei ole. Temaga saab juba "asju" ajada. Jäime kõik väga rahule lõikusega. 5 eurot ja asi tehtud.

Juuksuris käidud, oli meil veel üle paari tunni kinoni. Läksime Maksimarketisse, et sealt kindla peale vihmakeepe osta. Otsimisega ma ennast üldse vaevama ei hakanud. Küsisime teenindajalt ja too tuli kohe abivalmilt meile näitama, kust me keebid leida võime. Enne ta muidugi hoiatas, et need võivad ka otsas olla, sest noh...laulupidu ju. Oligi nii. Olid vaid kollased, aga pidid olema läbipaistvad. Jäime tühjade kätega. See-eest sain Maksimarketist valgeid sukkpükse,  Kalevi kommikarpe, ühe Vana Tallinna kreemlikööri ja mõned pakid Kalevi komme reisile kaasa osta - külakostiks või nii. Igaks juhuks:)

Ja kuna aega meil oli, siis mõtlesime, et Koduekstras ikka keepe on, selline pudi-padi pood ikkagi. Seal oli üks naisterahvas juba ees ja sobras keepide riiulis. Mida ei olnud, olid aga läbipaistvad keebid. Oli mingeid megakalleid (ca. 16 eurot) ja värvilisi. Lahkusime tühjade kätega.

Edasi võtsime suuna Selverisse. Jooksime riiulite vahed läbi ja no ei osanud loogiliselt võtta, milliste kaupade juurest võiks vihmakeebid leida. Mina olin lootuse juba kaotanud, kui Meena leidis vahetult enne kassasi suured punutud korvid, kus oli kuhjade viisi keepe. Täpselt selliseid, mida meil vaja. Oh seda õnne.

Kinoni oli ikka veel meeletult aega. Kolasime natuke poodides, et aega parajaks teha. Viljandi kino ainuke miinus on see, et seal pole ooteruumi, kus istuda saaks. On kohvik, aga seal niisama istuda on näotu, kui midagi ei telli. Ja esimesed istepingid on siis, kui oled piletiga chek-in-ist läbi läinud. Ühesõnaga kui varane oled, siis tuleb püstijalu oodata või mitte nii vara kohale ronida.

Üldse on see sisenemine ja liiklemine seal üsna suva. Keegi ei kontrolli su piletit. Kõik on vist usalduse peale üles ehitatud. Mina marssisin ilma piletita sisse ja polnud kellegi asi. Viisin muidugi lapsed kohtadele ja tulin välja, aga suht lõdva on see süsteem seal. Või tundus mulle ainult nii.

Seekord ma kohvikusse ootama ei läinud. Läksin autosse, vaatasin inimesi, nautisin vaikust ja suveõhku - olin lihtsalt niisama, mitte midagi tehes. Ka mõnus vahest. Kulistasin aga vett ja paastusin.

Pärast kojusõidu ajal Meena jutustas oma seiklustest. Film oli hea olnud, üks paremaid viimasel ajal nähtutest. Ainus jama oli olnud, et film oli udune olnud. Aga Meena taipas üsna kohe, et jõu...see ju 3D film ja prille vaja. Nii ta siis kino ajal välja hiilis, et minna kassast prille küsima. Tavaliselt on suured kastid prillidega kinosaali ukse taga ja enne sisenemist võtab igaüks omale prillid. Aga Viljandis on teine süsteem - tundub nii. Meenale õeldi, et prillid tuleb osta? No ma ei tea, ennekuulmatu. Kuna mind läheduses ei olnud, tuli Meenal ise see asi korda ajada Ja talle usaldati tasuta kaks paari prille. Meena arust oli see täiesti jube intsident ja ta lubas suurena selle asja kohtusse anda:D Karm värk.

Eile panin igasugused ajad ka iluteenindustes kinni - näohooldus(esmakordselt elus), kulmud lasen korrigeerida ja pediküür. Korra aastas ju võib. Naises peab kõik ilus olema. Seekord proovin midagi muud. Kui ma tavaliselt käin Ilustuudios, siis seekord proovin palju kiidetud Ctella Ilutuba. Nime suhtes olen ma küll natukene skeptiline, aga proovime siis sisu ka ära. Igatahes küsiti esimese asjana minu vanust, kui näohooldust soovisin. Tundub paljulubav ju:) Päris huvitav, milline väla näen, kui nägu saab hooldatud, kulmud korda, pediküür tehtud ja kirsiks tordil breketid. Ma ei tea, paras kloun vist:D

PS. Täna näitas kaal juba ilusat nubrit - 66,8 kg. Väga jõudsalt lähenen eesmärgile. Positiivne stress on selle nimi.