Küsimused mulle

7. veebruar 2018

Märgiline unenägu

Eilse maksakaste teemal veel niipalju, et Jaskar ei ütlenud mitte ühtki halba sõna - sõi. Võimalik, et läbi pisarate, aga jäi vähemalt viiskakaks ja ei pistnud karjuma nagu need pere keskmised.

Karjumise teemal. Meil käib tavaliselt iga päev selline möll ja kaklemine - seda siis teleka pärast. Küll on ta mõne jaoks liiga vali, küll on pult kellegi kindla käes, kes seda loovutada ei raatsi jne. Siis on toas valgus liiga hele, vaja maha keerata ja no ühesõnaga, mina hoian parem eemale. Vaatan nädalavahetusel oma saateid järgi, kui aega ja vaikust on.

Eile ma tegelikult enamvähem kohe peale tööd oma tuppa tõmbusin. Stig ronis ka varsti kaissu ja sealtmaalt ta ka kohe magama jäi. Harjumatult vara ja kraadivõrra oli ka vaiksem majas tänu sllelele. Hommikul küsisin, kas oli ka meeldiv õhtu, et noh Stig ei lärmanud ja kiusanud kedagi, polnud kedagi, kes  kasse väntsutas ja muidu möllu aretas. Ja siis sain üllatava vastuse. Vaikne ja mõnus oli tänu sellele olnud, et mind ei olnud. Ma pidin siin kõige suurem karjuja olema:D Hea teada!

Ega ma eile enam oma toast välja ei kippunud küll. Üks põhjusest, et ma jumala eest ennast peale kuute enam täis ei pugiks. Ma pole juba pikka aega oma kaalule tähelepanu pööranud. Ainult niipalju, et ma annan endale aru, et asi hakkab kontrolli alt väljuma. Kaal näitab momendil ca. 68 kg, mis on veel seal piiril, et annab veel midagi päästa. Seepärast ma eile peale kuute enam kööki ei saanud, kuigi kujutasin endale ette, kuidas ma kapist selle seesamiseemnetega Läti sarvesaia nahka paneks. Ja korra isegi kaalusin, et helistaks emale. Tal oli kunagi pakk halvaad. Äkki oli tal see veel alles ja läheks täitsa sööks ära. Nii halvaa isu oli. Aga sain kiusatusest üle. Hilja õhtul käisin ainult WC-s, jõin lonksu kraanivett ja magama tagasi.

Tundub, et eile õhtul alustasin järjekordse dieediga (lihtsalt hoidun valimatust õgimisest). Unes nägin ka päris naljakat asja. Olin ema juures õues trepi peal ja nõjatusin trepi käsipuule. Selline tugevast metallist käsipuu. Ja mis juhtus - see lihtsalt paindus kõveraks minu raskuse all. Vat siis. See on märk, et tuleb mõistus pähe võtta.